Οι  Συνεργάτες του Δικηγορικού Γραφείου Ανδρέας Παπαπετρόπουλος και Συνεργάτες.

 

Η Γιώτα Κάρδαρη γεννήθηκε στην Αθήνα το 1990 και είναι Δικηγόρος Αθηνών.

Είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου της Θράκης και έχει αποκτήσει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στο Εργατικό Δίκαιο, ως απόφοιτος του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Είναι κάτοχος Ειδικού Πιστοποιητικού παρακολούθησης του Προγράμματος Πρόσθετης Εκπαίδευσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με θέμα “Περιβάλλον και Βιώσιμη Ανάπτυξη”.

Μιλάει Αγγλικά και Γαλλικά και συνεργάζεται με το Γραφείο μας από τον Απρίλιο του 2015.

 

Η Κατερίνα Παπαθανασίου είναι Ασκούμενη Δικηγόρος.  Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Δ.Π.Θ.. Μιλάει αγγλικά και γερμανικά.

 

Η Χρυσάνθη Μπέμπη είναι Δικηγόρος Αθηνών. Έχει αποφοιτήσει από τη Νομική Σχολή του ΕΚΠΑ και έχει αποκτήσει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στο Δημόσιο Δίκαιο, ως απόφοιτος του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.  Μιλάει Αγγλικά και Γαλλικά.

 

Η Φωτεινή Οικονόμου είναι Ασκούμενη Δικηγόρος. Αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή του ΕΚΠΑ και είναι κάτοχος δύο μεταπτυχιακών τίτλων:   Ιδιωτικό Δίκαιο (ΕΚΠΑ) και European Master in Law and Economics, (Erasmus University of Roterdam), κατεύθυνση Δημοσίου Δικαίου . Μιλάει αγγλικά, γαλλικά και ισπανικά.