Οι  Συνεργάτες του Δικηγορικού Γραφείου Ανδρέας Παπαπετρόπουλος και Συνεργάτες.

 

H Ιωάννα Κανταρτζή γεννήθηκε στα Ιωάννινα το 1989 και είναι Δικηγόρος Αθηνών.

Είναι απόφοιτη της Νομικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου της Αθήνας (ΕΚΠΑ)  και έχει αποκτήσει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών από το Πάντειο Πανεπιστήμιο στην “Περιβαλλοντική Πολιτική” και από τον τομέα Δημοσίου Δικαίου της Νομικής Σχολής του ΕΚΠΑ στο “Δίκαιο του Περιβάλλοντος”.

Έχει ασχοληθεί διεξοδικά με το Πολεοδομικό και Χωροταξικό Δίκαιο και το Δίκαιο του Περιβάλλοντος, έχοντας παρακολουθήσει σεμινάρια και δημοσιεύσει σχετικές εργασίες κατά τη διάρκεια των μεταπτυχιακών της σπουδών και της επαγγελματικής της ενασχόλησης με το αντικείμενο.Συμμετείχε στη συγγραφή του συλλογικού Τόμου με τίτλο “Περιβάλλον” σε επιστημονική επιμέλεια των “Βασιλειάδη- Διβάνη- Κουσκούνα – Παπαπετρόπουλου” που κυκλοφόρησε στις αρχές του 2016  από τις εκδόσεις Νομική Βιβλιοθήκη.

Έχει, τέλος,  συγγράψει από κοινού με τον Ανδρέα Παπαπετρόπουλο το “Δίκαιο του Χωροταξικού και Πολεοδομικού Σχεδιασμού” που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Νομική Βιβλιοθήκη σε έκδοση του 2019.

Συνεργάζεται με το Γραφείο μας από τον Απρίλιο του 2012.

 

Η Γιώτα Κάρδαρη γεννήθηκε στην Αθήνα το 1990 και είναι Δικηγόρος Αθηνών.

Είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου της Θράκης και έχει αποκτήσει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στο Εργατικό Δίκαιο, ως απόφοιτος του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Είναι κάτοχος Ειδικού Πιστοποιητικού παρακολούθησης του Προγράμματος Πρόσθετης Εκπαίδευσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με θέμα “Περιβάλλον και Βιώσιμη Ανάπτυξη”.

Μιλάει Αγγλικά και Γαλλικά και συνεργάζεται με το Γραφείο μας από τον Απρίλιο του 2015.

 

Η Κατερίνα Παπαθανασίου είναι Ασκούμενη Δικηγόρος.  Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του ΔΠΘ. Μιλάει αγγλικά και γερμανικά.

 

Η Χρυσάνθη Μπέμπη είναι Δικηγόρος Αθηνών. Έχει αποφοιτήσει από τη Νομική Σχολή του ΕΚΠΑ και έχει αποκτήσει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στο Δημόσιο Δίκαιο, ως απόφοιτος του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Μιλάει αγγλικά και γαλλικά.

 

Η Φωτεινή Οικονόμου είναι Ασκούμενη Δικηγόρος. Αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή του ΕΚΠΑ και είναι κάτοχος δύο μεταπτυχιακών τίτλων:   Ιδιωτικό Δίκαιο (ΕΚΠΑ) και European Master in Law and Economics, (Erasmus University of Roterdam), κατεύθυνση Δημοσίου Δικαίου . Μιλάει αγγλικά, γαλλικά και ισπανικά.